Jeg har lavet disse Bountykugler op til flere gange
efterhånden, senest til Ls fødselsdag i september, og de vækker altid stor
begejstring (inkl. hos mig selv, da jeg elsker Bounty!). -Ufattelig simple at
lave og alligevel rigtig lækre.
Man kan forme dem, som man ønsker. Jeg synes, det er lettest
at lave kugler, men ønsker man at lave dem som en ”rigtig” Bounty stang, kan
man jo bare gøre det.
Jeg fulgte denne opskrift:
1 dåse kondenseret mælk
250 g. kokosmel*
200 g. mørkchokolade**
Bland kokosmælk og kokosmel til det har en fast konsistens
og form kuglerne. Sæt dem på køl, gerne natten over, så de får mulighed
for at sætte sig.
Smelt chokoladen og betræk kuglerne. Pynt evt. med
frysetørret hindbær/jordbær eller krymmel, hvis det skal være lidt festligt.
Til ovenstående opskrift har jeg følgende kommentarer:
*Jeg synes, at massen blev lidt til den klistrede side, den
var dog fin, da de havde været i køleskabet, men alligevel vil jeg tilføje lidt
ekstra kokosmel næste gang. Som det ses på ovenstående
billede, flød der kondenseret mælk ud gennem chokoladen flere steder. Jeg
formoder, at det bliver nemmere at undgå, når mængden af kokosmel øges.
**Hvis du tempererer chokoladen (hvilket jeg gjorde), er 200
g. ikke nok. Chokoladen er dermed tykkere, så jeg vil skyde på 350-400 g. vil
være passende.
Efter de har været en tur på køl og klar til at blive betrukket med chokolade |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar