Ingredienser
90 g smør
90 g mørk chokolade
1 1/2 æg
1 ¾ dl sukker
¾ dl mel
¾ dl kakao
en knivspids salt
200 g kondenseret mælk (1/2 dåse)
75-100 g lys chokolade
Fremgangsmåde
Smelt smør og mørk chokolade over vandbad.
Pisk sukker og æg let og luftigt.
Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen.
Sigt mel, kakao og salt i.
Hæld dejen i en form (cirka 18 x 22 cm) foret med bagepapir.
Hak chokoladen, og drys den ud over dejen.
Hæld kondenseret mælk ud over kagen.
Bag kagen ved 170 grader i 40-45 min. Hold øje med kagen de sidste
minutter, så det karamelliserede lag ikke får for meget, men sørg samtidig for at få bagt karameltoppen nok. Ubagt kondenseret mælk er ikke at anbefale!
Lad den køle af natten over. (men den smager også godt lun...mmm...)
Skær ud i små firkanter.
Opskriften er fundet hos Chocolat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar